کولرگازی دیواری چیست؟

کولرگازی دیواری همانطور که از اسمش هم پیداست نوعی از انوع کولر گازی است که روی دیوار نصب میشود و میتوان گفت رایج ترین نوع کولرگازی است که تقریبا اکثر ما با آن ها آشنایی های جزئی داریم همچنین این نوع کولرگازی ها به کولرگازی اسپلیت نیز معروف هستند .

کولرگازی های دیواری از دو واحد مختلف تشکیل شده اند : واحد داخلی و واحد داخلی.

واحد داخلی روی دیوار نصب میشود وباعث میشوند هوا در سراسر خانه به گردش در بیاید.

حال میتوان گفت یکی از قسمت ها یا واحدهای این کولرگازی روی دیوار قرار دارد ونصب میشود و واحد یا قسمت دیگر آن (واحد خارجی) بسته به سلیقه و شرایط شما که معمولا بیرون از محیط خانه است قرار داده میشود.

میتوان گفت واحد خروجی هوای گرم و رطوبت را به بیرون میراند.

کولرگازی های دیواری با ظرفیت ها و مدل های مختلفی به بازار عرضه میشوند که شما در هنگام خرید باید به آنها توجه داشته باشید.

به طور کل میتوان گفت این نوع کولرگازی ها قدرت خنک کنندگی مناسبی دارند و شما میتوانید میزان خنک کنندگی آن را بسته به دمای محیط تنظیم کنید پس از این بابت خیالتان راحت .

کولرگازی های دیواری برخلاف اسمشان مانند هر کولرگازی دیگری که بنظر میرسد از گاز برای کار کردن استفاده میکنند از برق به عنوان منبع تغذیه و کارکرد استفاده میکند.

اگرچه کولرگازی باگاز ذخیره شده که به گاز مبرد معرف است به خنک کردن خانه میپردازد اما به طور کل برای کار کردن از گاز استفاده نمیکنند و نیازی به گاز نیست. همچنین هیچ یک از کولرگازی ها نیاز به هیچ آبی ندارند.

کولرگازی دیواری

نحوه عملکرد کولرگازی دیواری مثل عملکرد هر کولرگازی دیگری است که اگر هنوز در این باره چیزی نمیدانید پیشنهاد میشود مقاله ( نحوه عملکرد کولرگازی ) را مطالعه کنید.

اجزای واحد داخلی:

واحد داخلی چند جزء اصلی دارند که شامل: ترموستات ، مبرد ، کمپرسور، کویل کندانسور، شیر انبساط و کویل اواپراتور. هر جزء عملکرد خاصی دارد اما با هم کار می کنند تا تهویه مطبوع یا همان تنظیم دما همانطور که باید انجام شود.

ترموستات: بدون ترموستات، سیستم یا کولرگازی شما حتی روشن نمی‌شود. به همین دلیل بسیار مهم است که ترموستاتی داشته باشید که به روز باشد و با سیستم شما سازگار باشد و کار کند.

کمپرسور: مبردی که ما در مورد آن صحبت در زیر توضیحاتی ارئه کردیم به راهی برای انتقال از کندانسور و راهی برای تبدیل از گاز به مایع دارد که همه این ها در کمپرسور انجام میشود.

مبرد: مبرد یک ترکیب شیمیایی است که گرمای محیط را جذب میکند وپس از عبور از کمپرسورها و اوپراتورها ، هوای خنک را برای شما مهیا میکند.

کوبل کندانسور: کویل کندانسور یکی از دو کویل در کولرگازی شما است که در آن گرما از مبرد خارج می شود. هنگامی که مبرد در کمپرسور تحت فشار قرار گرفت و گرم شد، وارد کویل کندانسور می شود.

شیر انبساط: شیر انبساط کنترل میکند که چه مقدار مبرد در کویل آزاد شود.شیر انبساط به سیستم اجازه میدهد کارآمد تر کارکند.

کویل اواپراتور: کویل اواپراتور مبرد را خنک میکند تا بتواند گرما و رطوبت را از هر هوایی که در سیستم (سیستم گرمایش یا سرمایش)جریان دارد جذب کند.

 

اجزای واحد خروجی:

واحد خارجی شامل کمپرسور،کندانسور و فن خنک کننده است.لازم بذکر است که بیشتر سرو صداها برای خنک کردن هوای خانه یا ساختمان شما در این قسمت از کولرگازی دیواری صورت میگیرد.

بیشتر اجزای این واحد و کارایی های آن ها را برای شما بیان کرده ایم و تنها چیزی که باقی مانده است فن خنک کننده است.

فن: به زبان خیلی ساده و مختصر فن هوای گرم و مرطوب خانه یا محیط را به داخل میکشد.سپس در آنجا به شکل های مختلفی گرما و رطوبت هوا گرفته میشود وهوای خنک شده به خانه برگردانده میشود در اصل این روند مانند یک چرخش هوا است.

کولرگازی دیواری

ویژگی های کولرگازی دیواری:

. دارا بودن ریموت کنترل یا کنترل از دور و همچنین صفحه نمایش مناسب .

. سرعت فن قابل تنظیم همراه با فناوری پمپ حرارتی.

. بی سروصدا بودن و توبید صدای ناچیز که اصلا به گوش نمیرسد.

. سیستم بهبود کیفیت هوا با استفاده از فیلتر ذرات که این فیلتر ها قابل شستشو هستند.

. جابجایی و تعویض راحت قطعات در صورت بروز هرگونه مشکل در قطعات آن.

. مثل برخی از انواع کولرگازی ها مخزن آب برای خالی کردن ندارد و لازم نیست برای خالی کردن آن دردسری از این بابت تحمل کنید.

. دارا بودن حالت خواب که در این حالت کولرگازی بصورت خودکار دمارا طی دوساعت اول در هر ساعت به میزان یک درجه سانتی گراد تغییر میدهد.

. یکی دیگر از مزایای این نوع کولرگازی ها که خودتان هم تا به الآن حتما به آن پی بردید این است که این نوع کولرگازی ها فضای زیادی را اشغال نمیکنند و مزاحمتی ایجاد نمیکنند زیرا به دیوار نصب میشوند.

کولرگازی دیواری مناسب چه خانه هایی است؟

لازم بذکر است که اگر میخواهید یک کولرگازی مناسب متناسب با شرایطتان بگیرید اما در انتخابتان دچار تردید شدید و نمیدانید کدام یک از انواع کولرگازی متناسب با شرایط شما است میتوانید دیگر مقالات ما را که انواع کولرگازی را توضیح دادیم را مطالعه کنید.

کولرگازی پنجره ای

کولرگازی ایستاده

کولرگازی پرتابل

اما میتوان گفت که کولرگازی های دیواری برای خانه ها یا مکان های وسیع گزینه خیلی مناسبی است البته که این کولرگازی برای مکان های کوچکتر هم میتواند یک گزینه مناسب باشد حتی شما در هنگام خرید میتوانید ظرفیت آن را متناسب با نیازتان بررسی کنید.

اما بطور کل این نوع کولرگازی ها برای مکان های وسیع گزینه مناسب تری نسبت به انواع دیگر هستند.

کولرگازی های دیواری با فن های قوی تر میتواند خانه یا محیط مدنظر را سریع تر خنک کند همچنین با ترموستات های داخلی این قابلیت را دارند که وقتی دمای محیط به دمای مشخص میرسد خاموش میشودو درهزینه های برق و همچنین استفاده بی اندازه و بی فایده جلوگیری کند که ممکن باعث کاهش طول عمر آن شود .

کولرگازی دیواری

معایب کولرگازی دیواری:

. مصرف انرژی بالا به دلیل اینکه این نوع از سیستم های خنک کننده معمولا باید برای تعادل دمایی درخانه اضافه  تر و با قدرت زیادی کار کنند.

هزینه بالا بدلیل اینکه  این نوع کولر گازی ها شامل دو بخش هستند و مکمل یکدیگرند که در ابتدا به آن اشاره شده است پس مسلما این کولرگازی ها قیمت زیاد تری دارند اگر چه از قدرت بالاتری برخوردار هستند اما قیمت آنها بالا است .

انواع کولرگازی دیواری:

کولرگازی های دیواری در دو نوع اینورتر و معمولی تولید و عرضه میشوندکه تفاوت آنها هم در نوع کمپرسور(روتای یا دوار ،پیستونی،مارپیچی یا اسکرال،تروپیکال) و مصرف برق آن است که کولرگازی های اینورتر برق کمتری نسبت به کولرگازی های دیواری معمولی مصرف میکنند.

منبع:

 

1 :بازدید روزانه210 :بازدید کل
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
trackback
ارور EC در کولر گازی - تعمیرات - تاسیسات - خدمات
9 ماه قبل

[…] کولرگازی دیواری چیست؟-توضیحات جامع و کامل-سادین […]

trackback
کولرگازی ایرفل | بررسی کامل و جامع - سادین - تعمیرات - تاسیسات - خدمات
9 ماه قبل

[…] کولرگازی دیواری […]

trackback
کولر گازی ایران رادیاتور - تعمیرات - تاسیسات - خدمات
9 ماه قبل

[…] ایران رادیاتور روی دیوار نصب می شود به همین دلیل به آن اسپلیت دیواری نیز می […]

trackback
Btu چیست و در کولرگازی چه معنایی دارد ؟ - سادین - تعمیرات - تاسیسات - خدمات
8 ماه قبل

[…] انواع مختلف آنها (کولرگازی ایستاده ، کولرگازی پرتابل ، کولرگازی دیواری ، کولرگازی پنجره ای ) یا برندهای مختلف آنها (کولرگازی […]